Zomiac concert

Lonneker - Carlo van den Beld (piano en orgel) en Lex Lubbers (saxofoon) treden zondag 24 oktober om 16.30 uur op in de Kapel aan de Dorpsstraat 44.

Carlo van den Beld heeft al jaren een eigen muzieklespraktijk in Lonneker waar hij piano-, keyboard- en improvisatielessen geeft. Ook is hij als organist en dirigent werkzaam aan de Mariageboortekerk in Losser en staat het koor Ootmusica in Ootmarsum onder zijn muzikale leiding. Hij studeerde piano en orgel aan het conservatorium in Enschede.

Lex Lubbers maakt sinds 2012 deel uit van de Duitse Jazzformatie Muckefuck. De groep kenmerkt zich door de combinatie van goede muziek en veel humor. De toegang is vrij. 


De concerten worden georganiseerd door de werkgroep ZOndagMIddagACtiviteiten. Website www.zomiaclonneker.nl Zomiac op Twitter: zomiac lonneker Voor informatie en aanmelden voor de nieuwsbrief: zomiac@yahoo.nl Contactadres: Oldenzaalsestraat 640 7524 AG Lonneker

Persinfo: Voor meer informatie over de concerten kunt u contact opnemen met Hans Roordink tel: 053 4334549 of 06 54635537