Wie wordt klimaatburgemeester? (Foto: ErikSmits)
Wie wordt klimaatburgemeester? (Foto: ErikSmits) Foto: ERIKSMITSPHOTOGRAPHY

Gezocht: een klimaatburgemeester

Enschede - Nederland telt inmiddels 111 ‘Klimaatburgemeesters’, maar het ministerie van Economische Zaken en Klimaat zoekt nog een Klimaatburgemeester in de gemeente Enschede.
Op 28 oktober start de allereerste Nationale Klimaatweek. "In die week (die loopt tot en met 5 november) laten we zien wat er in Nederland allemaal al gebeurt, maar ook wat er nog nodig is om de klimaatdoelen van 2030 te halen'', aldus de initiatiefnemers, die Nederlanders zoeken die zich al inzetten voor een beter klimaat. "Maak jij het verschil in jouw gemeente? Meld je dan aan! De Nationale Klimaatweek is onderdeel van ‘Iedereen Doet WAT’, de overheidscampagne over de klimaattransitie. Kijk voor meer informatie over Iedereen Doet WAT en hoe jij je kunt aanmelden op www.iedereendoetwat.nl/NKW.''

Nieuwe Selfiespot 

Enschede - Vanaf 9 oktober heeft winkelcentrum Klanderij-Twentec een heuse Selfiespot. "Wil jij de vetste selfies maken tijdens het winkelen? Maak jij, tijdens het shoppen, de tofste video's in een unieke setting? Bezoek dan winkelcentrum Klanderij-Twentec en beleef het in de Selfiespot. Stap binnen in het walhalla voor selfies in maar liefst vier unieke werelden met allen een eigen vibe. Met creatieve achtergronden, belichting én muziek, is de Selfiespot een hele experience'', aldus Rutger Schols.