Energiewacht gaat door als één bedrijf in service

De servicepartners Geas Energiewacht, Energiewacht Groep en Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder de naam Energiewacht.

Enschede - Door de krachtenbundeling willen ze hun missie verder uitbouwen. “Wij zijn de vertrouwde duurzaamheidspartner waarbij wij ons totale werkgebied voorzien van energiebesparende en duurzame maatregelen. Wij helpen onze klanten met professioneel advies en betaalbare kwalitatief hoogwaardige diensten. Daarbij richten wij ons op innovatieve technieken en duurzame energieproducten en –diensten voor klanten”, aldus Jaap de Jong, directeur van Energiewacht.

Energiewacht streeft ernaar om voor iedereen nummer één te zijn in de markt, zo stelt De Jong: “Wij helpen de consumenten, de zakelijke klanten en de overheid bij hun volgende stap in hun energietransitie. Daarvoor bieden we betrouwbaar en realistisch advies van productoriëntatie en aanschaf tot advies, installatie en nazorg. Onze medewerkers handelen zorgvuldig en zijn altijd dichtbij, persoonlijk en in de buurt. In de loop van de jaren zijn wij ons meer gaan ontwikkelen als verduurzamingspartner. Daardoor zijn eigen specialismen ontstaan waarbij we veelvuldig de samenwerking met elkaar hebben gezocht. De integratie van de bedrijven zien we dan ook als een logische stap voorwaarts”, aldus de directeur.