Bij Goudaankoop worden hoge prijzen betaald, niet alleen in Enschede maar ook in de vestiging in Gronau-Epe bijvoorbeeld.
Bij Goudaankoop worden hoge prijzen betaald, niet alleen in Enschede maar ook in de vestiging in Gronau-Epe bijvoorbeeld.

Goudaankoop een trots familiebedrijf

Algemeen

Als iemand zijn klanten gelukkig maakt, is dat wel goud- en barnsteenexpert Vicktor. De eigenaar van Goudaankoop Enschede maakt bezoekers dolblij door hoge prijzen te betalen voor onder meer goud, edelmetaal en bont. Ook wordt er bij de mensen thuis getaxeerd. Van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 oktober zijn er speciale aankoopdagen.

ENSCHEDE - De meeste klanten komen vaker terug. Dat doen ze niet alleen vanwege de hoge taxaties, maar ook omdat er direct geld wordt betaald dat rechtstreeks de portemonnee in gaat.

Ervaring hebben ze genoeg bij Goudaankoop. ‘’We doen dit al drie generaties’’, vertelt Vicktor trots. ‘’Mijn opa is in 1959 vanuit Perzië naar Hamburg vertrokken om dit werk te doen. Het maakt mij trots om nog steeds een familiebedrijf te zijn.’’

Aandacht

Vicktor: ‘’Ze willen van mooie spullen af en wij willen die mooie spullen graag hebben. We betalen ook nog eens een mooie prijs. Dat gaat van 50 tot wel 100.000 euro. Als klanten blij zijn, zijn wij dat ook. Een perfecte combinatie.’’

Bontaankoop

Goudaankoop koopt dus veel meer dan alleen goud. Wat te denken van bont. In Nederland is er nauwelijks vraag naar bont waardoor het haast onmogelijk is om dat te verkopen. Goudaankoop heeft echter in de wereld veel contacten die bont afnemen, zoals in Rusland en Wit-Rusland. ‘’Daar worden prachtige prijzen geboden en dat kunnen wij weer doorberekenen aan onze klanten. Wij betalen tot wel 8.000 euro voor een bontmantel.’’

Munten

Goudaankoop heeft ook veel ervaring met munten. Welke? Vicktor somt een aantal op: Krugerrand, Dukaten, Koningsmunten, zilveren munten, Maple Leafs, Golden Dollar en de Vredeling.

Wie thuis eens goed zoekt, vindt vast spullen die veel geld waard zijn maar die nooit meer worden gebruikt of gedragen. Denk dan eens aan Goudaankoop. ‘’Tandgoud, gebroken en/of kapot goud, zilver, oude ringen, kettingen, broches met diamant en parels zijn vaak meer geld waard dan je denkt’’, vertelt Vicktor die ook graag horloges van merken als Rolex, Cartier en Omega aanschaft.

Verder koopt Goudaankoop amber, koraal, tin, medailles en badges. En wat te denken van naaimachines, avondkledij, antiek, meubels en schilderijen.

Taxaties

Goudaankoop doet alle taxaties kosteloos. Dat gebeurt ook bij de klanten thuis. Vicktor benadrukt dat er geen vage extra kosten of verkoopverplichtingen aan vast zitten.


Goudaankoop betaalt dus direct contant uit. Zo wordt zelfs tot aan 78 euro per gram goud geboden. ‘‘Juist in deze tijd biedt de verkoop van oud edelmetaal, antiek en bont een prachtige mogelijkheid om de hoogste prijzen te bieden’’, zo laat Vicktor weten.

Openingstijden

De openingstijden zijn deze week van woensdag tot en met met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Goudaankoop maakt ook graag een afspraak om bij u thuis langs te komen voor een taxatie.
Goudaankoop Enschede ligt aan Het Bijvank 89A.
Het is telefoonnummer is 06 - 33 68 31 55.

Speciale aankoopdagen

Goudaankoop heeft speciale aankoopdagen en wel op woensdag 6, donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober tijdens de vaste openingstijden.

door de redactie

Aankoopdagen van woensdag
6 t/m zaterdag
9 oktober