PvdA slaat tentenkamp op en zoekt de mensen op

Enschede - De PvdA houdt een buurtbivak in Zuid van 23 tot en met 25 september om dicht bij de inwoners te kunnen zijn en problemen op te lossen.
Het tentenkamp wordt neergezet bij voetbalclub Vctoria'28 aan de Geesinkweg. "Hoe kun je het beste weten wat er speelt en leeft in een buurt? Door er te zijn natuurlijk. Daarom bivakkeert de PvdA Enschede van 23 tot en met 25 september in Enschede Zuid. Ons tentenkamp slaan we op bij voetbalvereniging Victoria, het ontmoetingscluster Zuid. Drie dagen dompelen we ons onder in de Stroinkslanden, de Helmerhoek en de Wesselerbrink'', aldus de PvdA Enschede.

Kop soep en broodje

De partij ziet graag dat er bewoners langskomen met een verhaal. "We nodigen u uit voor een kop soep en een broodje op donderdag 23 september van 17.00 tot 19.00 uur voor onze tent om uw verhaal aan ons te vertellen.''

Inwoners mogen ook te kennen geven dat ze een bezoek aan huis van de PvdA'ers op prijs stellen. "Heeft u liever dat we bij u langskomen? Laat het ons dan weten'', aldus de PvdA. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar het adres: r.hofman-bijlstra@enschede.nl. Ook bellen met 06 1390 5689 is mogelijk.