Werkzaamheden aan wegen in en bij Usselo

Usselo - Sinds augustus vinden er wegwerkzaamheden plaats om de wegen in en rondom Usselo veiliger te maken, waarbij ook de herinrichting van de dorpskern wordt voorbereid.
De werkzaamheden gaan door tot medio december, zo is de planning.

Tijdens de wegwerkzaamheden is de dorpskern beperkt bereikbaar en is geen doorgaand verkeer mogelijk. 

De Haaksbergerstraat gaat in fases op de schop tussen de grens bebouwde kom Usselo-kant Enschede tot de Noordsingel in Haaksbergen (eerste T-splitsing met stoplichten).
Daarnaast wordt ook het gedeelte van de Boekelosestraat vanaf de Usseleresweg tot en met de Haaksbergerstraat onder handen genomen. Dit betekent dat de dorpskern van Usselo (bebouwde kom) tot medio december beperkt en soms niet bereikbaar is met de auto, vrachtwagen, tractor of motor.
Er is in deze gehele periode sowieso geen doorgaand verkeer mogelijk via Usselo tussen Enschede en Haaksbergen en tussen Boekelo en Haaksbergen. De dorpskern is wel te bereiken en te doorkruisen met de fiets, brommer, scooter, scootmobiel en te voet.

Op de speciale webpagina www.usselo.nl/wegwerkzaamheden staat meer informatie en een toelichting op wegwerkzaamheden per fase en de gevolgen voor de bereikbaarheid.