Jorienosaurus Kinderyoga stopt er na vijf jaar mee

Enschede - Jorienosaurus Kinderyoga stopt er na vijf jaar mee, maar Jorien Schulten, eigenaar van de kinderyogaschool draagt het stokje wel over. Dat gebeurt via een door haar opgezette Academie om professionals de kneepjes van het vak te leren. "Leerkrachten, pedagogisch medewerkers, fysiotherapeuten, artsen en iedereen die met kinderen werkt of kinderen heeft kan via verschillende modules alles leren over kinderyoga. Leren door te doen!'', aldus Jorien.

Voor haar is het tijd voor wat anders. "De zomervakantie is voor velen een moment van reflecteren op het dagelijks leven. Doe ik nog waar ik blij van word? Wat kan er anders? Zo ook voor Jorien. “Daardoor ben ik gaan nadenken over het leven en wat ik nu echt belangrijk vind. Ik kwam erachter dat ik graag meer vrijheid wil ervaren om tijd met mijn hond, vrienden en familie door te brengen. De kinderyoga was een element in mijn bedrijf dat het meeste tijd en energie kostte en het minste opleverde. Dus het was een logische stap daarmee te stoppen.”

Naast de trainingen die Jorien dit schooljaar gaat verzorgen heeft ze ook een nieuw platform opgezet: Jorien Inspireert! "Ik inspireer graag. Met mijn kwetsbare, open en eerlijke verhalen over waar ik in het dagelijks leven tegen aan loop. Deze verhalen deel ik in blogs, lezingen, cursussen, trainingen en in heerlijke, bijzondere, transformerende retraites.''

(zie www.Jorieninspireert.nl).