Afbeelding
Foto:

FC Twente blikt terug op geslaagde oefenduels ADO

ENSCHEDE - FC Twente mag terugkijken op een tweetal geslaagde oefenduels afgelopen weekend. De hoofdmacht van Twente speelde twee duels; een van 75 en een van 45 minuten.

Uiteindelijk eindigde de eerste wedstrijd in een nette 2-2 gelijkstand, waarbij ADO Den Haag zich kranig wist te weren tegen de Tukkers. Het tweede duel won FC Twente met 0-2, wat dus een 2-4 eindstand opleverde. In het eerste duel wist Zerrouki twee treffers te maken, in het tweede duel tekenden Oosterwolde en Markelo voor een treffer.


FC Twente kijkt uiteraard ook weer vooruit naar de volgende wedstrijden. Zo is de kaartverkoop voor het oefenduel tegen SS Lazio afgelopen week begonnen. Deze wedstrijd speelt FC Twente thuis in de Grolsch Veste op zaterdag 7 augustus. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er bij dit duel 'slechts' 20.000 supporters aanwezig zijn.


Wilt u FC Twente graag steunen in deze uitdagende tijd maar bent u niet in de gelegenheid om een wedstrijd te bezoeken de komende tijd? Neem dan ook eens een kijkje in de fysieke of online fanstore. FC Twente heeft van alles voor de trotse fan. Kijk ook op www.shop.fctwente.nl