Afbeelding
Foto:

Profiteer van het dealervoordeel op de nieuwe Suzuki Swace

Gaat u de zomervakantie in met de nieuwe Suzuki Swace? Momenteel is dit nieuwe model extra aantrekkelijk dankzij een lopend dealervoordeel. Hiermee profiteert u van tot wel 3.000 euro voordeel op een auto.

De Suzuki Swace is een sportieve, comfortabele stationwagen die ook nog eens zeer zuinig is dankzij zijn full hybrid aandrijflijn. De Swace oogt sportief met zijn opvallend strak gelijnde koplampen en mooie grote grille met honingraatstructuur. Het interieur is ruim en comfortabel; zo heeft de Suzuki Swace standaard 596 liter bagageruimte, maximaal 1.606 liter met de neergeklapte achterbank. Een volledig vlakke laadvloer is bijzonder praktisch. Suzuki schonk veel aandacht aan het interieur; een nette, premium afwerking met mooie features zoals stuurwiel- en stoelverwarming. Het efficiƫnte en geavanceerde hybride platform biedt een optimaal rijgenot en goed prestaties. Zo krijgt de 1,8 liter benzinemotor steun van een 72 pk sterke elektromotor. Dit gecombineerd met een laag zwaartepunt en geavanceerde wielophanging bieden een hoog rijcomfort en plezier.

Aantrekkelijk
Suzuki biedt de Swace aan met een voordeel oplopend tot 3.000 euro. U kunt hierbij kiezen voor een extra laag private lease tarief of extra inruilvoordeel. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden. De Swace is leverbaar vanaf 31.800 euro.

Op www.suzuki.nl vindt u meer informatie over het dealervoordeel op de nieuwe Suzuki Swace.