Afbeelding
Foto:

Speciale TeamNL-edities van Toyota

Deze speciale edities van de populaire modellen Yaris, Aygo, Corolla, RAV4 en C-HR werden door Toyota gepresenteerd met het oog op de Olympische en Paralympische Spelen. De TeamNL-edities zijn extra sportief en u als koper krijgt ook nog eens extra voordeel!


Toyota draagt de sport en de sporters een warm hart toe en is sinds 2015 de wereldwijde mobiliteitspartner van de Olympische en Paralympische Spelen. Tijdens de spelen bewijzen atleten dat niets onhaalbaar is en dat met de kracht van bewegen het onmogelijke mogelijk kan worden gemaakt – ‘Start Your Impossible’. In Nederland vertaalt zich dat door middel van een partnership met TeamNL, het sportteam dat ons land vertegenwoordigt op internationaal topniveau.

Aygo TeamNL
Alle TeamNL edities zijn rijk uitgerust. Zo hebben ze onder meer lichtmetalen velgen en innovatieve features. Natuurlijk ontbreekt ook de officiële TeamNL badge niet op de B-stijl. Vanzelfsprekend kunt u bij de TeamNL edities rekenen op sportieve prestaties. Voor de Toyota Aygo TeamNL betekent dit dat u zwarte 15" lichtmetalen velgen, Bi-tone exterieurkleuren (Charcoal Grey/oranje dak), privacy glass, premium JBL-audiosysteem, Apple Carplay/Android Auto krijgt. De zuinige 1.0 VVT-i krachtbron zorgt voor de sportieve en pittige prestaties van deze Aygo. Daarnaast krijgt u een goedgevulde TeamNL goodiebag cadeau!

Extra inruilwaarde
Er zijn speciale TeamNL-edities van de Toyota Aygo, Toyota Yaris, Toyota Corolla Hatchback, Corolla Touring Sports, Toyota C-HR en Toyota RAV4. Wie zijn huidige auto inruilt, ontvangt bovendien extra inruilwaarde die kan oplopen tot 3.500 euro. Alle TeamNL-edities zijn tot en met 31 augustus 2021 leverbaar. Wilt u weten wat de TeamNL edities u te bieden hebben en hoeveel inruilwaarde u krijgt voor uw huidige auto? Ga naar www.toyota.nl.