Der neue 2021 Opel Astra
Der neue 2021 Opel Astra Foto:

Opel ligt een tipje van de sluier op van de toekomstige Astra

Er gaat weer een stap gezet worden in het elektrificeren van de Opel-modellen. De elektrische familie van Opel bestaat al uit Opel Corsa-e, Mokka-e en Zafira-e Life en de elektrische bedrijfswagens Vivaro-e en Combo-e life. De nieuwe telg die erbij gaat komen is de Opel Astra.

De nieuwe Astra is in ontwikkeling en inmiddels heeft Opel al een beetje informatie vrijgegeven. Zo is inmiddels bekend dat met de nieuwe Astra weer een stap wordt gezet met het elektrificeren van de modellen van Opel. De Astra-e wordt voorzien van de Opel Vizor. Geen standaard grille die zorgt voor koeling, maar een in het oog springende element aan de voorkant van de auto die onder andere de verlichting en detectiesystemen herbergt. De achterklep heeft een strak oppervlak en wordt voorzien van het nieuwe Astra-logo.

Pure Panel
De Opel Vizor heeft als inspiratie gediend voor het ontwerp van het interieur. Zo wordt de nieuwe Astra uitgerust met de volgende generatie Pure Panel. Deze bestaat uit volledig glazen oppervlakken. Alle informatie die voor de bestuurder noodzakelijk is, wordt getoond op twee breedbeelddisplays. Deze displays zijn op de bestuurder gericht. De fysieke bediening van van de displays is tot een minimum beperkt. De nieuwe Astra belooft niet alleen een streling voor het oog te zijn, maar ook comfortabel met onder meer de ergonomische voorstoelen. Ook het stuurwiel is opnieuw ontworpen.

Houd www.opel.nl in de gaten voor meer informatie over de nieuwe Astra.

Der neue 2021 Opel Astra