Afbeelding
Foto:

De Dierenwinkel na 20 jaar op nieuwe plek in Het Stroink

ENSCHEDE - Het had wat voeten in de aarde, maar het resultaat mag er zijn: afgelopen maand opende Louis Kuipers de deuren van De Dierenwinkel in winkelcentrum Het Stroink. Hij verhuisde van de binnenkant naar de buitenkant van het geheel vernieuwde centrum.

"Het was wel even wennen, je ziet nu daglicht!" grapt Kuipers enthousiast. Waar hij eerder nog in het winkelcentrum zat, heeft hij nu een mooie zichtlocatie aan het plein. Een mooie volgende stap voor de dier- tuin en hobbyshop die al meer dan twintig jaar hier gevestigd is. Kuipers bouwde door de jaren heen een vaste klantenkring op met zijn dier- tuin- en hobbywinkel. Hij kreeg dan ook veel leuke reacties van mensen, zeker ook vanwege de unieke, bont bestickerde nieuwe winkelpui. "De eerste dagen kwamen er al veel nieuwe mensen langs, soms gewoon ook om de hoeveelheid dieren te tellen op de bestickering."

Nieuwe naam
De winkel kreeg wel een kleine naamsverandering: De Dierenwinkel. Want hoewel er ook nu nog wel wat hobbyartikelen te vinden zijn (lampen, verf, lijm, etc.), ligt de nadruk toch echt wel op het zeer brede dierassortiment. Je kunt er voor alles terecht; van voer en snacks voor ieder huisdier, verzorgingsproducten zoals ontwormers en andere kuren, accessoires groot en klein, vogelhuisjes maar ook diverse bestrijdingsproducten tegen ongedierte.

Hengelsport
Eén productcategorie die sterk gegroeid is, is de hengelsport. Vier jaar geleden begon De Dierenwinkel met deze categorie. Ze verkopen alles om je visuitrusting compleet te maken: van haakjes, lijn en molens tot complete hengels, maar ook voor maden, wormen en een groot assortiment lokvoer is men aan het goede adres. "Vissen is een geweldige hobby; ook heel laagdrempelig. Het afgelopen jaar nam de vraag sterk toe door de coronacrisis."

Service voorop
Wat De Dierenwinkel uniek maakt is niet het assortiment, maar juist het goede advies en de uitstekende service waar klanten op mogen rekenen. Kuipers biedt graag de ouderwets goede service: als er iets mis is of iets niet werkt, zoekt hij graag naar een oplossing. Het is dan ook niet verrassend dat de klantenkring lovend is over de ruim twintig jaar service en ervaring.

Kom langs
U bent van harte welkom in De Dierenwinkel. Deze is gevestigd aan de Veldhoflanden 5D, aan de buitenkant van winkelcentrum Het Stroink. Kijk voor meer informatie en actuele aanbiedingen op Facebook, 'Kuipers Dier Tuin en Hengelsport'.