Klaar voor toekomst?

ENSCHEDE - Sportaal organiseert de komende weken meerdere Studio’s Sportaal waarbij accent ligt op het toekomstbestendiger maken van je sportvereniging. Deze inspiratiesessies worden digitaal gehouden en opgeven kan via www.sportaal.nl/studio-sportaal.

Op 1 juli gaat de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen gelden. Dat betekent meer regels waardoor de aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen duidelijker geregeld wordt. Maar wat is noodzakelijk om te wijzigen en wat kan wachten tot een volgend moment van statutenwijziging? Notaris Frank Röben en Sportaal organiseren een Webinar op woensdag 24 maart waarin de belangrijkste wijzigingen besproken worden.

De Groene Club
Vanuit de themagroep Duurzame Sport- en Beweeginfrastructuur wordt de Webinar ‘De Groene Club’ georganiseerd. Drie verenigingen met een eigen sportaccommodatie geven samen met Sportaal en De Groene Club een inspiratiesessie hoe je als vereniging je accommodatie kunt verduurzamen en daarmee kunt besparen op je uitgaven. Tijdens deze avond wordt het vijfstappenplan van de Groene Club uitgelegd en krijgen verenigingen vanuit good practice voorbeelden mee die ze ook kunnen gebruiken op hun eigen accommodatie. Studio Sportaal De Groene Club wordt georganiseerd op maandag 29 maart.

Aanmelden
Sluit je aan bij het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en ontvang ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.sportaal.nl/sportakkoord-enschede. De Webinars worden aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal. De online bijeenkomsten zijn voor verenigingen gratis. Neem contact op met Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl voor meer informatie.