Afbeelding
Foto:

Ben van 't Mös weer open voor de tuinliefhebber!

ENSCHEDE - De lente komt er weer aan! Dit is hét moment waarop ook de tuinliefhebber weer aan de slag gaat om de tuin klaar te maken voor de mooie dagen van het jaar. Ben van 't Mös is al ruim veertig jaar dé tuinspecialist in Enschede. U bent op afspraak weer van harte welkom voor uitstekend advies.

Sinds 3 maart is de winkel weer op afspraak geopend. Ook het onderhoud en reparaties aan tuinmachines in de eigen werkplaats loopt gewoon door. U bent hier aan het juiste adres voor alles wat met tuinonderhoud in de breedste zin te maken heeft. Van handgereedschap tot grotere tuinmachines, maar ook maatwerk voor tuinhuisjes, afrasteringen, schuttingen, veranda's en nog veel meer. Uiteraard met een gedegen advies en de klantvriendelijkheid die u gewend bent van Ben van 't Mös.

Aan de slag!
Dit is hét moment om aan de slag te gaan met de tuin. Na de winter kan een groene tuin vaak wel wat liefde gebruiken. Zo is een verticuteerhark of machine erg handig om de grond weer in optimale staat te brengen. Met een verticuteermachine maakt u de bovenste grondlaag weer los; hierdoor zijn mos, vervilt gras en onkruid makkelijk weg te halen. Bovendien kunnen lucht, water en voedingsstoffen zo beter in uw gazon komen voor een optimaal herstel na de winter. Het is dus echt een verjongingskuur voor uw grasmat.

Kopen of huren
Ben van 't Mös heeft een brede selectie aan elektrische- en benzine-verticuteermachines op voorraad. Deze hoeven zeker niet duur te zijn; zo is de compacte, elektrische Stihl RLE 240 verticuteermachine nu in de aanbieding voor 179 euro. Ideaal voor de wat kleinere tuin en aangenaam in gebruik zonder geluidshinder en uitstoot. Ook voor een grotere tuin zijn passende verticuteermachines te koop óf te huur. Heel praktisch wanneer u deze machine niet vaak gebruikt en hem liever niet in de weg hebt staan.

Kom langs!
U bent op afspraak van harte welkom bij Ben van 't Mös. Bel hiervoor met: 053-434 16 66. Kijk voor het uitgebreide assortiment en meer informatie op: www.benvanhetmos.nl Uiteraard is het ook mogelijk om bestellingen op afspraak af te halen. Ben van 't Mös is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 858 in Enschede.