Afbeelding
Foto:

Luc's Burgers opent vestiging in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Luc's Burgers zit nu ook in Haaksbergen! Eigenaar Lucas Savci opende hier deze week een tweede vestiging van dit restaurant. In Enschede opende hij eind 2018 zijn eerste restaurant, gericht op de échte fijnproever qua hamburgers. Hij bouwde sindsdien een vaste klantenkring op. Nu kunnen ook Haaksbergenaren genieten van zijn overheerlijke burgers.

Het openen van een eigen restaurant was voor Savci destijds een langgekoesterde wens. Hij had veel ervaring in snackbars, met een grote passie voor de veelzijdige rundvleesburger in het bijzonder. Luc's Burgers heeft dan ook een uitgebreide menukaart met unieke burgers, die niet vergelijkbaar zijn met de traditionele fastfood-burger. Mooie 'messy' burgers, met hoogwaardig vlees en rijkelijk belegd. Naast de klassieke hamburger en cheeseburger zijn er ook mooie variaties zoals de shoarma nacho burger en de pittige Mexican burger. Bent u meer kipliefhebber? Probeer dan eens de diverse chicken burgers. Al deze burgers zijn naar wens aan te passen en te combineren voor een menu, met bijvoorbeeld de steakhouse friet en een drankje naar keuze. Voor de vegetariërs onder ons is er een mooie selectie vegetarische burgers; iets waar volgens Savci ook steeds meer vraag naar is. Bewust eten, dat ook nog eens bijzonder lekker is. Een mooie selectie rijk gevulde wraps maakt het menu compleet.

Tweede vestiging
Luc's Burgers is in Haaksbergen gevestigd aan de Molenstraat 3A. Sfeervol ingericht met zo'n veertig zitplaatsen. Het concept blijft verder ongewijzigd; een mooie, diverse menukaart met een nadruk op de echte kwaliteitsburger. Uiteraard voegt hij geregeld nieuwe burgers toe aan het menu en u kunt een burger geheel naar eigen wens samenstellen. Geniet u liever thuis van een overheerlijke maaltijd? Dan kunt u ook dagelijks bestellen voor thuisbezorging of afhalen bij Luc's Burgers. In Haaksbergen zijn de openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 01.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 01.00 uur. Afhalen kan ook op deze tijden.

Menu en bestellen
Kijk voor meer informatie én bestellen bij de beide vestigingen op: www.lucsburgers.nl Tevens kunt u bestellen via de eigen Luc's Burgers app, te downloaden in de appstore van uw telefoon.