Afbeelding
Foto:

Online Walk & Talk voor werkzoekenden

HAAKSBERGEN - Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. ''Walk & Talk'' is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je hoort er inspirerende verhalen, krijgt praktische tips en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Op vrijdag 12 februari kun je van 10.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) weer meedoen met een online sessie via Zoom. Het thema deze keer: Solliciteren voor introverten.

Het zoeken van een baan is door de jaren heen best veranderd. Bij de Walk & Talk bijeenkomsten in de (online) Bibliotheek krijg je praktische tips en hoor je een inspirerend verhaal over een vast thema, gerelateerd aan het zoeken naar werk. Het delen van jouw praktijkervaringen met andere werkzoekenden en elkaar aanmoedigen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, dat is waar het tijdens deze netwerkbijeenkomsten om gaat. Iedere Walk & Talk wordt een week later opgevolgd door een workshop over hetzelfde thema. Geef je op voor de eerstvolgende netwerkbijeenkomsten of een van de workshops. Kijk op www.bibliotheekhaaksbergen.nl voor meer informatie.

Aanmelden
Deelname is gratis, opgeven is wel noodzakelijk. Stuur een bericht naar d.bekkers@dekappen.nl en je ontvangt een dag van tevoren de link naar de Zoom-sessie. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon én een goed functionerende internetverbinding. Je gebruikt de Zoom-app of je browser. De volgende browsers zijn geschikt: Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari. De app kun je van tevoren downloaden via zoom.us. Geef het in de mail aan als je meer uitleg nodig hebt, dan wordt bij de uitnodiging een instructie meegestuurd.