Afbeelding
Foto:

Terugblik bij Vale Doffer: Ingo Sievers

HAAKSBERGEN - Een huldiging van de kampioenen van postduivenvereniging de Vale Doffer zit er momenteel in verband met de coronaperikelen niet in. Maar onze kampioenen worden toch even in het zonnetje gezet door middel van een persoonlijk woord en het benoemen van de gewonnen kampioenschappen. De komende tijd zal wekelijks een kampioen aan u worden voorgesteld waarbij de gewonnen kampioenschappen worden benoemd.

Deze voorman bij Reinaerd deuren is een van onze jongste leden. Wisselende diensten (ochtend- en avondploeg) maken het inkorven soms niet eenvoudig. Gelukkig kan Ingo dan vaak op één van zijn clubgenoten rekenen die de duiven ophaalt, waarna ze toch kunnen worden ingekorfd. In de spaarzame vrije tijd die Ingo heeft, is hij druk met zijn hond en bezoekt hij als die-hard FC Twente fan met regelmaat de Grolsch Veste. Vooral op de (dag)fondvluchten (vluchten boven 500 kilometer) is Ingo Sievers al jaren de te kloppen man. Ingo krijgt met regelmaat hulp van zijn neefje Kenneth die niets liever doet dan hokken krabben en meegaan naar het duivengebouw.

Kampioenschappen
Naast alle taarten en andere boodschappentassen die dit jaar door dit duo op vele vluchten werden gewonnen, won dit hardwerkende en immer gemotiveerde lid van De Vale doffer dit jaar de volgende kampioenschappen in de vereniging: eerste onaangewezen dagfond, derde onaangewezen overnachtfond, eerste aangewezen overnachtfond, tweede, derde en vierde duifkampioen dagfond, tweede en derde duifkampioen overnachtfond, eerste generaalduif van onze vereniging met 9 prijzen: NL2016-1160717. Gefeliciteerd Ingo en Kenneth met jullie behaalde successen.