Afbeelding
Foto:

Inzameling Kerstpakketten voor de lokale Voedselbank

ENSCHEDE/HAAKSBERGEN - Rond deze tijd ontvangen veel werknemers - met een beetje geluk - een kerstpakket. Een mooi stukje waardering voor hun inzet in dit uitdagende jaar. Maar wanneer u niet zo'n fan bent van het traditionele kerspakket, is doneren altijd nog een mooie optie. Daarom organiseert de Voedselbank Enschede-Haaksbergen een inzamelingsactie.

Heeft u een kerstpakket gekregen en denkt u misschien "Heb ik dit allemaal nodig?". Voedselbank Enschede-Haaksbergen wil uw kerstpakket graag in ontvangst nemen. Hiermee geeft u de (groeiende groep) cliënten ook het plezier van een kerstpakket. Dit wordt erg gewaardeerd! U kunt uw kerstpakket dagelijks brengen van 08.30 uur tot 14.00 uur aan de Hengelosestraat 108 te Enschede. De Voedselbank is open! Heeft uw bedrijf kerstpakketten over? Bel hen om te overleggen. Dit kan op 06-12 58 49 72. Voor afgifte van uw pakket in Haaksbergen: Dit kan op 23 en 30 december tussen 18.00 en 19.00 uur aan de Sonderenstraat 53 in de Lourdeskerk. Alvast hartelijk dank!

Iedereen een leuke kerst
De lokale voedselbanken zijn erg blij met dit soort steun, zeker in een jaar waar de vraag naar voedselsteun al sterk toegenomen is. Door de crisis kregen steeds meer mensen het moeilijker, wat ook bij de voedselbank zorgde voor meer cliënten. Steun zoals het doneren van kerstpakketten of via de supermarkten is van groot belang. Zo kunnen zij de cliënten wat extra's bieden tijdens de feestdagen.