Afbeelding
Foto:

Koop lokaal online en steun winkeliers in deze uitdagende lockdown-periode

ENSCHEDE / HAAKSBERGEN - De verscherpte lockdown deze week kwam helaas niet als een verrassing. De alsmaar stijgende lijn qua besmettingen maakte extra ingrepen onvermijdelijk. Maar voor lokale ondernemers komt het als een vervelende wending; juist de laatste twee weken van december zijn de beste van het jaar. Toch kunt u hen ook nu blijven steunen.

In de verscherpte lockdown zijn alle niet-essentiƫle winkels gesloten. Maar wat de eerste lockdown al wel aantoonde: ondernemers zijn creatief en veerkrachtig. Velen boden afhalen of bezorging van producten aan om zo hun klanten toch nog goed te kunnen bedienen. Sinds de invoering van de lockdown dinsdag zijn bedrijven dan ook fanatiek aan de slag gegaan om weer zoveel mogelijk met afhalen of bezorging te werken. Wanneer u dus op zoek bent naar een product of dienst kan het lonen om toch even te kijken op de website van deze ondernemer of om direct contact op te nemen over de mogelijkheden.

Koop online lokaal
Om ondernemers te helpen in deze uitdagende lockdownperiode zijn er ook diverse websites opgezet om 'online lokaal kopen' makkelijker te maken. Zo kunnen ook kleinere ondernemers zonder eigen infrastructuur op dit vlak bestellingen afhandelen. Zo zijn er in onze regio sites als koopinenschede.nl, koopinhaaksbergen.nl en soortgelijke websites voor veel andere Twentse gemeenten. Het loont om hier eens een kijkje te nemen en zo uw favoriete winkel te steunen.