Afbeelding
Foto:

Lifeline van start

ENSCHEDE - Deze vrijdag start NPO 3FM met Serious Request: The Lifeline. Dit jaar krijgt de inzamelingsactie weer een totaal andere wending. De drie DJ's maken namelijk een marathonuitzending vanaf de Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie.

Drie DJ-duo's, Sander Hoogendoorn en Sophie Hijlkema, Frank van der Lende en Eva Koreman, Rob Janssen en Wijnand Speelman gaan vanaf 12.00 uur in lockdown op het vliegveld. Daar lopen zij zoveel mogelijk kilometers, samen met de rest van Nederland, om geld op te halen voor het Rode Kruis dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat.

Kom ook in actie
De DJ's gaan van tot en met 24 december in lockdown en maken gezamenlijk 24 uur per dag live radio en online content, maar moeten ook 24 uur per dag een loopband draaiende houden. Hiermee motiveren ze luisteraars om zelf ook in actie te komen door coronaproof mee te lopen in hun eigen omgeving en zich te laten sponsoren voor elke gelopen kilometer. Ook kunnen luisteraars tegen betaling een plaat aanvragen of rechtstreeks doneren. Dit alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis.