Afbeelding
Foto:

Bookels Onderonsje: leuk pakket voor de kerstvakantie

BOEKELO - Speciaal voor deze ‘knusse’ decembermaand hebben een aantal Boekelose ondernemers een pakket samengesteld om het thuisblijven tijdens de kerstvakantie nóg aangenamer te maken. Met dit pakket kan je onder het genot van een hapje én een drankje met het gezin of een klein clubje vrienden creatief bezig zijn.

Voor 55 euro bestel je een totaalpakket met 1 fles wijn, 2 speciaalbieren en een fles frisdrank (Breukers Dranken), een uitgebreide hapjesschaal (Slagerij Wagelaar) én een ‘Doe ‘t Thuus pakket’ (InspiratieHoeve); een mooi ‘Bookels’ onderonsje. De ‘Doe t Thuus pakketten’ bestaan uit de meest gekozen workshoppakketten: IJsstokjeskunst of Wood, het pakket is uiteraard inclusief alle benodigde materialen en een uitgebreide handleiding. Zie www.doetthuuspakket.nl

Bestellen
De complete pakketten zijn via de webshop www.doetthuuspakket.nl te bestellen. Losse creatieve pakketten als ook kinderworkshop-pakketten zijn ook daar apart bij te bestellen. De compleet verzorgde pakketten zijn enkel op specifieke dagen af te halen op de locatie van Breukers Dranken te Boekelo. Let op: Het Bookels onderonsje is vóór 22 december te bestellen via de bovengenoemde webshop. Als je voor 22 december hebt besteld kan je ‘t Bookels Onderonsje van 27 tot en met 31 december ophalen bij Breukers Dranken in Boekelo.