Kerst met Bert

ENSCHEDE - Het is 20 december 2020. De binnenstad ligt er verloren bij. Een eenzame straatmuzikant probeert toch een beetje kerstsfeer te brengen op een lege Oude Markt. Krijgt hij het voor elkaar...? Kijk op 20 december om 17.00 uur naar de livestream van Concordia Enschede om te zien hoe dit afloopt!

Normaal gesproken is Bert Kuipers de man van de geluidstechniek bij de carillon-plus concerten van Esther Schopman, maar op deze kerst-koopzondag doen ze het anders: de StadsTroubadour klimt met de StadsBeiaardier mee omhoog de toren in en neemt plaats achter de microfoon. Bert kennende wordt dit een mooi stukje muziektheater, dus zorg dat je erbij bent!

Kersthits
Bert en Esther strooien hun kerstmuziek uit over de Oude Markt én bij u thuis. Ze zingen en spelen muziek in de sfeer van Have yourself a merry little Christmas en I'm dreaming of a white Christmas, maar ook Rudolph komt voorbij huppelen. Kerst met Bert is te horen op en nabij de Oude Markt. Er zijn twee live-optredens op 20 december: van 17.00 tot 17.45 uur, wat live gestreamd zal worden. En 's middags al van 13.00 tot 13.45 uur, zonder livestream.