Afbeelding
Foto:

Steun de horeca met een leuke kerstactie

ENSCHEDE - Twee ondernemers in de Haverstraatpassage slaan de handen ineen om samen een leuke actie op te zetten. Kledingwinkel Dstrezzed, lingeriewinkel Lincherie en restaurant Fellini willen zo hun klanten en gasten wat leuks bieden deze kerst.

Bij een aankoop in één van de winkels maakt men kans op een kerstpakket ter waarde van 200 euro. Bovendien ontvangt men bij iedere aankoop een cadeaubon voor een fles wijn bij een 3-gangen 'shared dining' menu, in januari te besteden bij Fellini Enschede. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. De actie loopt tot en met 23 december en op 24 december maken zij de winnaar bekend.

Dstrezzed
De feestdagen staan weer voor de deur! En als man kom je graag goed voor de dag met een mooie outfit. Bij Dstrezzed staat gezelligheid, een ontspannen sfeer én uitstekend persoonlijk advies voorop. Een kledingwinkel voor de moderne man, met een mooi assortiment. Van jeans tot een chino, van overhemd tot sweatshirt. Altijd goed gekleed en volop keus. Kom langs en scoor een mooie outfit onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers! Gevestigd aan de Haverstraatpassage 16. Kijk ook op Facebook: 'Dstrezzed Enschede'.

Lincherie
Goed passende, mooie lingerie is dé basis voor elke mooie outfit. Elke vrouw verdient het om af en toe in de watten gelegd te worden - en december is het perfecte moment om een feestelijk setje te scoren. Lincherie specialiseert in kwaliteitslingerie van diverse merken, met een perfect, persoonlijk stijl- en kleuradvies. Een professionele lingeriestyliste helpt om een mooie set te vinden die precies past bij je lichaam, stijl en persoonlijkheid. Lincherie is gevestigd aan de Haverstraatpassage 29. Kijk op Facebook: 'Lincherie Enschede'.

Fellini
La dolce vita; het zoete leven! Daar draait het om bij Fellini aan de Bolwerkstraat 2. Ieder seizoen biedt het restaurant een nieuwe menukaart, samengesteld met liefde voor lekker eten en een echte, Italiaanse passie. Een perfecte plek voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een ontspannen borrel. Hebt u in januari of februari iets te vieren? Reserveer nu; Fellini geeft dan tien procent korting. Kijk ook op Facebook: 'Fellini Enschede'.