Afbeelding
Foto:

Studio Sportaal informeert over financiële oplossingen

ENSCHEDE - Vorige week woensdag organiseerde Sportaal een online bijeenkomst met als thema ´Financieel gezond de crisis door'. De deelnemers werden geïnformeerd over de mogelijke aanpak van de financiële situatie van hun vereniging. Voor de besturen van een heel aantal sportverenigingen een belangrijk thema.

De webinar werd aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal. Onder leiding van Peter van Baak van Sponsorvisie kregen de aanwezige sportverenigingen gedurende een anderhalf uur durende online sessie inzicht in de kansen die ze kunnen pakken op financieel gebied. Sportregisseur Jasper Agelink van Sportaal merkte dat er met name interesse was in de verschillende regelingen die in de afgelopen periode helaas niet door alle verenigingen zijn aangevraagd. Agelink: "Zonde, gelukkig volgen er nog nieuwe regelingen, hierover zal Sportaal tijdig informeren." Er werden diverse prangende vragen beantwoord. Zo vroeg Benno Kuipers van SJO: "Mag ik de contributie zomaar tijdelijk bevriezen of verlagen?" Dat kan niet zomaar, een contributiewijziging moet altijd verlopen via een Algemene Ledenvergadering. Bennie Nijhuis van Avanti Wilskracht kijk tevreden terug: "Zeer welkome praktische tips en doorverwijzingen voor financiële potjes." Kijk voor meer informatie of interessante financiële tips op www.sportaal.nl of neem contact op met een sportregisseur.

Volgende editie
De volgende webinar van Studio Sportaal is op maandag 14 december. Het thema is 'Communicatie: juist nu! Maar hoe?'. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website.