Afbeelding
Foto:

Win een mand bij Pinna Delicatessen!

ENSCHEDE - Pinna Delicatessen is bij liefhebbers van lekker eten goed bekend! De fijnproever geniet hier van een breed assortiment van noten, kazen, olijven, wijnen zoete verleidingen en nog veel meer. Niet verrassend bouwde Pinna Delicatessen een mooie, trouwe klantenkring op door de jaren heen.

Om deze trouwe klanten te bedanken heeft Pinna Delicatessen een leuke actie bedacht. Nee, geen spaarkaart met een beetje korting waar je lang voor spaart. Maar gewoon, heel simpel, een verloting met je kassabon. Elke klant, of je nu 1 euro of 100 euro uitgeeft, maakt elke week kans op een goed gevulde delicatessenmand ter waarde van 50 euro.

Bon invullen
U kunt uw kassabon met naam achterlaten in de winkel. Kijk dan elke zaterdagavond op Facebook 'Pinna Delicatessen' of Instagram 'pinnadelicatessen' of u de winnaar bent van deze goed gevulde mand. Deze kunt u dan zondagmiddag ophalen in de winkel. De eerste mand zal op 6 december verloot worden.

Feestelijk genieten
U bent in de winkel uiteraard ook van harte welkom om een kerst- of cadeaupakket samen te stellen. Leuk om te geven en helemáál leuk om te krijgen. Pinna Delicatessen heeft een breed assortiment voor de echte fijnproever dus er is altijd iets te vinden wat letterlijk en figuurlijk in de smaak valt. Daarnaast biedt Pinna Delicatessen ook geheel verzorgde tapas schalen en schotels aan om thuis werelds te genieten. Verder kunt u er ook terecht voor overheerlijke broodjes, salades en pasta uit eigen keuken. Bezorging aan huis is ook mogelijk; kijk hiervoor op de website.

Kom langs
Pinna Delicatessen is gevestigd aan de Chrysantstraat 80 in Enschede. Kijk ook op: www.pinnadelicatessen.nl