Afbeelding
Foto:

Ondernemer en consument voordeliger uit met bestelplatform Happie.online

ENSCHEDE - De afgelopen jaren is online eten bestellen enorm gegroeid. Veel mensen ontdekten het gemak van eten bestellen en laten bezorgen; thuis snel genieten van een diverse, wereldse keuken. Maar veel bestelplatformen zijn wel relatief duur; ze rekenen hoge transactiekosten voor de consument en de ondernemer draagt hoge provisies per bestelling af. Het bestelplatform www.happie.online brengt hier verandering in. Niet voor niets is de slogan: 'Everybody Happie, Everybody Happy!'

Het bestelplatform Happie.online werd drie jaar geleden gelanceerd om zowel de ondernemer als consument een goed alternatief te bieden voor andere, dure platforms die niet voldoende inspelen op de behoefte van de ondernemer. Zo dragen ondernemers vaak hoge provisies af en consumenten betalen transactiekosten. Dit is niet meer van deze tijd in Happie's filosofie. Tevens moet een restaurant vaak het bedrijfsproces omgooien om met zo'n platform te werken. Happie.online wil zowel de consument als ondernemer blij maken met een eerlijk, transparant bestelplatform en de best mogelijke gebruikservaring.

Bestelgemak
Wie eten bestelt via www.happie.online komt in een vertrouwde omgeving; met enkele klikken heb je een restaurant gevonden en een overheerlijke maaltijd besteld. Dit kan op iedere browser en met elk apparaat. Het aantal aangesloten restaurants in Enschede is de afgelopen tijd sterk gegroeid; ondernemers zijn enthousiast over hun ervaringen en delen deze graag met anderen. Mond-tot-mondreclame heeft inmiddels diverse bedrijven overgehaald om óók op Happie.online actief te zijn. Als consument bent u bij elke bestelling goedkoper uit omdat u geen transactiekosten hoeft te betalen. Dit levert al snel een besparing op van 25 cent tot zelfs 1 euro ten opzichte van andere platformen. Daarnaast spaart u met een account altijd automatisch mee voor de Happie spaarkaart.

Gunstige tarieven
Ook ondernemers zijn goedkoper uit. Happie.online biedt hen een eerlijke, transparante kostenstructuur met een aanzienlijk lagere provisie ten opzichte van andere bestelplatformen. Dit scheelt de ondernemer al snel de helft aan kosten; een welkome besparing in een branche met krappe marges. Dit alles zonder verborgen kosten of andere addertjes on het gras. Bovendien is Happie.online makkelijk in gebruik en sluit naadloos aan op het huidige bedrijfsproces. Restaurants kunnen eenvoudig zelf de menukaart op de site plaatsen en bijhouden.

Promotie
Happie.online gaat zich de komende tijd op diverse manieren promoten om zowel de consument als ondernemer kennis te laten maken met dit aantrekkelijke bestelplatform. Vanwege de lagere kosten en het vertrouwen in Happie bieden diverse restaurants leuke kortingen en acties aan om bestaande en nieuwe klanten kennis te laten maken met Happie!
Probeer het zelf!
Maak ook eens kennis met Happie voor uw volgende bestelling; kijk voor meer informatie en bestellen op de website: www.happie.online. Hier kunt u ook meer informatie vinden over het aanmelden als ondernemer op het platform.