Afbeelding
Foto:

Vakmanschap en service voorop bij Bruggink Mobility Centre

OLDENZAAL - Betrouwbaarheid, vakmanschap en service. Dat is waar het om draait bij Bruggink Mobility Centre in Oldenzaal. Peter Bruggink mag dan ook terecht trots zijn op de goede naam die het familiebedrijf door de jaren heen opgebouwd heeft. Met meer dan 30 jaar ervaring in de aanhangerbranche bent u altijd verzekerd van een goed advies en betrouwbare service.

Hij krijgt er nog elke dag een kick van; zijn eigen bedrijf zelfstandig runnen. De 54-jarige ondernemer heeft inmiddels een uitgebreide ervaring. Hij begon ooit bij Tijhuis in De Lutte en had daarna tien jaar een eigen bedrijf, dat helaas de crisis niet overleefde. Na nog weer wat jaren als verkoopadviseur bij Heisterkamp Mobility Centre begon het weer te kriebelen: sinds vorig jaar is hij weer als zelfstandig ondernemer actief. Heisterkamp besloot namelijk de in- en verkoop van aanhangers tot 3.500 kilo af te stoten. In goed overleg nam Bruggink deze tak over. Naast de in- en verkoop verzorgt hij ook onderhoud, reparaties en schadeherstel evenals de BOVAG-keuringen. Kortom, een totale service voor alles wat met aanhangers te maken heeft.

Familiebedrijf
Helemáál alleen runt Peter Bruggink het bedrijf niet; hij werkt samen met zijn 15-jarige zoon Senna. Samenwerken met familie is natuurlijk geweldig. En hoe jong Senna ook is, hij heeft al een grote passie om verder te willen groeien in en met het bedrijf. Al toen hij zes jaar was leerde hij lassen. Nu is hij officieel stagiair bij het bedrijf, straks neemt hij het waarschijnlijk over. Bruggink heeft ook de ambitie om het bedrijf zelf te laten groeien; de ruimte is nu eigenlijk al wat te klein. Uiteraard brengen de lange werkweken ook offers met zich mee; veel tijd voor vakanties is er niet. Hij geniet van zijn vrije zaterdagmiddagen met gitaar spelen; vakman op de werkdag, hardrocker in het weekend. En hij geniet van het opa zijn. Want familie, gezondheid en goed oud worden - dát is waar het om draait in het leven.

Hou het simpel!
Dankzij zijn brede ervaring heeft Peter veel geleerd over bedrijfsvoering. Hou het simpel: lage kosten, overzichtelijke administratie, geen grote risico's. Zo blijft alles te verhapstukken. Dankzij zijn gedrevenheid en professionalisme kreeg hij dit jaar ook een mooie opdracht: Bruggink Mobility Centre mag 72 aanhangers leveren aan Gildebor, inclusief het benodigde onderhoud, reparaties en keuringen. Een vierjarig project wat bijdraagt aan de continuïteit van het bedrijf en waar hij dan ook terecht trots op mag zijn.

Kom langs
Bruggink Mobility Centre is gevestigd aan de Marconistraat 31 in Oldenzaal. Bel voor informatie over hun diensten met: 0541-78 56 35 of neem ook eens een kijkje op hun website op: www.brugginkmobilitycentre.nl