Afbeelding
Foto:

Crazy Sunday bij Mystiek Theater in Enschede

ENSCHEDE - Het Mystiek Theater in Enschede organiseert komende zondag 4 oktober een ‘Crazy Sunday’. Dit is een muziekmiddag waarbij een band haar muziek ten gehore brengt.

Het programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vrienden en mede muziekliefhebbers mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van het overheerlijke eten! Deze maand hebben ze de band Million Miles.

Million Miles
Bestaande uit zes mega enthousiaste en ervaren muzikanten. Vanaf de eerste aftik in de repetitieruimte was er zowel op muzikaal als sociaal vlak gelijk een enorme klik. Het plezier straalt er dan ook vanaf wanneer zij op het podium staan. In mei van dit jaar zijn deze kanjers bij elkaar gekomen om een swingend muzikaal programma in elkaar te zetten. Op hun eigen unieke wijze zullen zij rock/pop muziek uit de jaren 80/90 ten gehore brengen. De deuren gaan om 15.30 uur open en het programma duurt van 16.00 tot 20.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Ook is het mogelijk om gezellig samen te genieten van heerlijk eten voor 9,50 euro extra. Dus voor een totaalprijs van 17 euro heb je een geheel verzorgde middag.