Afbeelding
Foto:

Even voorstellen: JGB Binnenzonwering

ENSCHEDE - Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Stan Schepers en per 1 september de nieuwe eigenaar van de woninginrichtingswinkel JGB Binnenzonwering en gordijnen.

JGB staat beter bekend als Jenny’s Gordijn Boetiek, ruim 40 jaar een begrip in Enschede. Toen de kans voorbij kwam om dit gerenommeerde bedrijf over te nemen en voort te zetten heb ik deze niet laten liggen. De vorige eigenaar wilde graag aan een nieuw avontuur beginnen en bood mij de kans om de winkel voort te zetten. Aangezien mijn motto “dromen, durven, doen” is heb ik deze stap genomen. Ik ben op 18-jarige leeftijd begonnen met het bezorgen van meubels in en om Enschede. Ik was nog schoolgaand en heb de studie detailhandel gevolgd en afgerond.

Passie
Vanuit mijn stages voor school kwam ik terecht bij een woninginrichtingswinkel en daar is mijn passie voor deze branche ontstaan. Na mijn stage kreeg ik er een baan aangeboden als verkoper. Dat heb ik een paar jaar gedaan en kreeg toen de kans om bedrijfsleider te worden bij een andere woninginrichtingswinkel. Ik zit dus al een aantal jaren in het vak en doe dit met erg veel plezier. Per 1 september dus trotse eigenaar van mijn eigen winkel! Het gezicht in de winkel zal ik zijn, maar ik doe het niet alleen. Samen met het team van JGB. Wij zijn hard aan het werk om het assortiment van de winkel uit te bereiden. Het assortiment bestond uit gordijnen, raamdecoratie en horren. Daar hebben we vloeren aan toegevoegd waaronder, pvc vloeren, laminaat vloeren, tapijt en vinyl. Waar wij van JGB voor staan is vakkundigheid, persoonlijk advies, de beste service en natuurlijk niet te vergeten klantvriendelijkheid.

Kom langs!
De koffie staat altijd bij ons klaar; u bent welkom aan de Weth. Gerbertstraat 27 in Enschede. Kijk ook op: www.jgb-enschede.nl