Afbeelding
Foto:

PoolPlaza levert maatwerk voor al uw zwemplezier!

TWENTE - PoolPlaza is een enthousiast, groeiend bedrijf met als visie het leveren van een ‘relax’-ervaring aan haar klanten. Dit doen we door het leveren van zwembaden en toebehoren, van kleine opzetzwembaden tot grote, complete inbouwzwembaden. Dit doen we al ruim 13 jaar, sinds 2007.

Inbouwzwembaden bieden we als compleet ‘pakket’ aan, hierbij is het ontzorgen van de klant een kernwaarde van ons bedrijf. We willen zo veel mogelijk het aanspreekpunt zijn voor klanten, zodat er geen kastje-muur verhaal ontstaat. Dit heeft er alles mee te maken dat PoolPlaza de relatie met haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. We hechten erg veel waarde aan het geven van vakkundig advies en bovenal aan een goede en duidelijke service. We nemen graag de tijd voor onze klanten, om zo tot een oplossing te komen die echt past bij de klant. Op deze manier hebben we al vele projecten gerealiseerd. Van vele klanten horen we dat het persoonlijke contact met ons als erg prettig wordt ervaren. Dit is dan ook een van onze speerpunten. Door helder en snel te communiceren, zijn we hét aanspreekpunt op zwembadgebied.

Breed assortiment
Naast de grotere inbouwzwembaden omvat ons assortiment een groot aantal producten voor de zelfbouwer en voor de hobbyist. Dit omvat tegenwoordig veel meer dan alleen koppelingen en techniek; zandfilters, verlichting, verwarming en schoonmaakartikelen behoren tot het uitgebreide assortiment van PoolPlaza. Buiten bovengenoemde artikelen hebben we een groot assortiment in waterbehandelingsproducten. Om het zwembad aantrekkelijk te houden is het van belang om het water schoon te houden. Dit realiseren we al vele jaren door het aanbieden van onder meer onze bekende 4 in 1 chloortabletten. Hiervoor komen mensen uit alle windstreken een bezoek aan onze winkel brengen. Aan de Tallinner Straße 10A in Bad Bentheim. Kortom; voor uw droomzwembad moet u bij PoolPlaza zijn! Persoonlijk contact en een uitstekende service zijn hierbij onze kernwaarden! Kijk ook op: www.poolplaza.nl