Afbeelding
Foto:

Oktober Woonmaand bij Woongeluk Roord

HAAKSBERGEN - Het najaar staat weer voor de deur; een tijd waarin we het graag gezellig en behaaglijk maken in huis. Bij Woongeluk in Haaksbergen bent u aan het juiste adres om van uw huis een echt thuis te maken.

Momenteel zijn mensen echt op zoek naar een stukje warmte en sfeer. Zo ziet Woongeluk een grotere vraag naar PVC-vloeren en karpetten. Een nieuwe vloer kan de sfeer in een ruimte geheel veranderen. Of u nu een heel modern of juist behaaglijk klassiek interieur voor ogen hebt, dankzij de ruime selectie vloersoorten en merken kunt u bij Woongeluk altijd iets passends vinden. Een mooi vloerkleed is in de winter een echte must-have voor behaaglijk warme voeten. Bijvoorbeeld een stoere ronde variant met marmerprint, goed te combineren met een uitdagender behang voor een leuke sfeer. In het woonatelier kunt u precies zien welke kleuren en materialen het beste bij uw stijl passen; zo kunt u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat krijgen. Uiteraard bieden zij u naar wens ook advies aan huis aan.

Oktober Woonmaand
Oktober is traditioneel de Woonmaand; in het najaar staat een sfeervol thuis extra in de belangstelling. Licht speelt hierin een belangrijke rol; zeker in de donkere tijd van het jaar. Momenteel zien we vooral de horizontale jaloezieën als dé woontrend van 2020. Niet verrassend, want deze bieden naast een fijne sfeer en mooie look veel praktisch gemak. Horizontale jaloezieën kunnen immers geheel dicht, geheel open en alles daar tussenin. Zo laat u precies de hoeveelheid licht binnen die wenselijk is. Deze zijn goed te combineren met een 'inbetween'; een dunnere tussenlaag die zorgt voor een goede akoestiek en privacy. Jaloezieën zijn er in mooie duurzame materialen zoals bamboe, aluminium en diverse houtsoorten. Kies bij donkere kozijnen voor een donkerder houtsoort, of juist voor aluminium wanneer u gaat voor een meer industriële look. De kleur van jaloezieën heeft een grote impact op de sfeer die u wilt creëren.

Kortingsactie
In de hele Woonmaand oktober profiteert u van een aantrekkelijke korting op binnenzonwering. U ontvangt tot en met 31 oktober maar liefst 25 procent korting op alle binnenzonwering van het merk Bece.

Kom langs
Woongeluk levert graag maatwerk om samen met u tot het mooiste resultaat te komen. Kom langs om u te laten adviseren. Woongeluk kan ook bij u thuis langs komen voor een gratis vrijblijvend advies en inmeten. Zij zijn gevestigd aan de Blankenburgerstraat 33. Kijk op: www.woongeluk-roord.nl voor meer informatie.