Afbeelding
Foto: Reza Jalilpour

Weer elke week naschoolse activiteiten bij Sjors Sportief

ENSCHEDE - Vanaf september kunnen kinderen na schooltijd weer deelnemen aan naschoolse activiteiten. In elk stadsdeel kunnen kinderen gratis deelnemen aan uitdagende activiteiten.

De combinatiefunctionarissen Sport en Onderwijs verzorgen leuke activiteiten, die passen bij de motorische capaciteiten van de kinderen. Doel is om de kinderen kennis te laten maken met zoveel mogelijk verschillende sport- en spelvormen.

Veilig deelnemen
De naschoolse activiteiten worden volgens de regels vanuit het RIVM georganiseerd. Er is beperkt plek, ouders mogen niet mee naar binnen en eten en drinken is binnen ook niet toegestaan. Kinderen die deel willen nemen aan deze activiteiten dienen zich voor elke activiteit in te schrijven via www.sjorssportief.nl, zoek op Enschede en selecteer sportinstuiven. In de schoolvakanties zijn er geen naschoolse activiteiten, maar organiseert Sportaal regelmatig andere evenementen. Bekijk het aanbod op www.sportaal.nl/naschool.

Brede insteek
In vrijwel alle buurten worden aparte activiteiten gehouden voor diverse leeftijdsgroepen. Door de sportinstuiven vaak en in de buurt te houden, is de drempel voor deelname ook laag. Bovendien zijn activiteiten zoals sportinstuiven gratis te bezoeken, waardoor echt iederéén mee kan doen met dit leuke programma! Deze voorzien zeker nu ook in een echte behoefte.