Afbeelding
Foto:

Starten met hardlopen

GLANERBRUG - Heb je altijd al willen hardlopen maar het komt er elke keer niet van? Of wil je opnieuw je hardloopschoenen aantrekken en langzaam het hardlopen weer opbouwen? Schrijf je dan nu in voor de startersgroep bij Avanti Wilskracht. Onder leiding van een deskundige trainer leren zij je om plezier te krijgen in het hardlopen.

Deelname aan de startersgroep kost 35 euro. Daarvoor kan je gedurende 3 maanden wekelijks 2 keer onder begeleiding trainen. En bevalt het je goed? Dan kan je aansluitend lid worden en instromen in 1 van de vaste groepen. De start op dinsdag 6 oktober 2020, op de sportvelden bij Avanti. Hardloopervaring is niet nodig, alleen enthousiasme om het te gaan leren!

Aanmelden
Aanmelden kan tot 1 oktober, door een e-mail te sturen naar: secretarisloopgroep@avantiwilskracht.nl. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen en vol = vol! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lydia van den Akker (secretaris) via secretarisloopgroep@avantiwilskracht.nl. Er zal gelopen worden op elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Bij voldoende interesse, ook op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Dit is dan telkens bij sportpark Het Zoutendijk, clubhuis Avanti Wilskracht aan de Gronausestraat 846 in Glanerbrug. Deelname kost 35 euro (dit is inclusief kortdurend lidmaatschap van de AtletiekUnie, in verband met verzekering).

Goede begeleiding
Begeleiding is in handen van een gediplomeerde trainer (Atletiek Unie gecertificeerd). Per 1 januari 2021 kan je beslissen of je lid wil worden van de loopgroep van Avanti Wilskracht.Kijk op: https://loopgroep.avantiwilskracht.nl