Afbeelding
Foto:

Tweewielers ten Brincke viert feest!

BOEKELO – Tweewielers ten Brincke viert dit jaar een dubbel jubileum: het bedrijf bestaat 50 jaar en tegelijk zijn ook Bennie en Hermien ten Brincke zelf 50 jaar getrouwd. Sinds 1970 is er veel veranderd in het familiebedrijf - behalve de uitstekende service en gemoedelijkheid.

In 1970 nam Bennie ten Brincke het toenmalige bedrijf aan de Dirk Papestraat in Boekelo over van de eigenaren Garrat en Gerritje Nijhuis. Datzelfde jaar trouwde hij op 30 september met Hermien. Al snel volgden twee kinderen; dochter Karin en zoon Erwin. Karin hielp als kleine meid al mee in de werkplaats en is sinds 2000 echt werkzaam in de winkel, die sinds 1985 op de huidige plek aan de Windmolenweg zit. Een plek waar het bedrijf door kon groeien. Samen met monteurs Robert, Herbert en Jorn dragen zij zorg voor een topervaring. Bennie geniet nog iedere dag van het werk aldus Karin; niet vreemd wanneer je zo'n leuke vaste klantenkring op hebt weten te bouwen. Komende week viert het echtpaar Ten Brincke hun bijpassende huwelijksjubileum. Weliswaar in kleine kring gezien de huidige tijd, maar zeker iets om even bij stil te staan.

Uitstekende service
Ten Brincke Tweewielers levert nieuwe en gebruikte fietsen van onder meer Batavus, Sparta, Gazelle, Giant en Flyer. Zowel voor de 'ouderwetse' trapfiets als de nieuwste elektrische fietsen kunt u hier terecht. Dit is uiteraard één van de dingen die sterk veranderde door de jaren heen; de elektrische fiets maakt mensen weliswaar mobieler, maar ook voor de fietsenmaker is het veel bijleren om deze fietsen goed te kunnen onderhouden en te repareren. Dankzij het ervaren team is uw fiets hier in goede handen. Ook voor een passend advies over bijvoorbeeld een fietsplan of leasefietsen voor medewerkers bent u als ondernemer aan het juiste adres.

Focus op de fiets
Naast de nieuwe dingen die er kwamen, verdween er ook iets uit het assortiment. Zo stootte Ten Brincke begin dit jaar de scooter- en bromfietstak af. Dit werd overgedragen aan het Enschedese motorbedrijf Motorservice Edgar Stijner aan de Hendrik ter Kuilestraat 165. Zo kan het bedrijf zich geheel richten op de fietsen, en zeker de groeimarkt van elektrische fietsen. Het was een weloverwogen maar zwaar besluit - Bennie zelf is beroemd vanwege zijn eigen voorliefde voor de antieke motoren en bromfietsen.

Kom langs
U bent van harte welkom om eens kennis te maken met de uitstekende service van dit familiebedrijf. Tweewielers ten Brincke is gevestigd aan de Windmolenweg 48 in Boekelo. Kijk ook op: www.tweewielerstenbrincke.nl