Afbeelding
Foto:

Ontmoetingsgroep van Alifa vindt onderdak bij CVV Sparta.

ENSCHEDE - Kort na het uitbreken van de corona-epidemie maakte een groep van Alifa al een aantal keren gebruik van de accommodatie van Sparta. Nu heeft Alifa voor een langere periode afspraken gemaakt met de voetbalvereniging CVV Sparta.

Dit voor de Ontmoetingsgroep 0-4 jaar, op donderdagmorgen van 09.30 tot 11.30 uur, welke ten gevolge van de coronamaatregelen niet terecht kan in de Paus Joannesschool. CVV Sparta is blij met deze samenwerking en geeft op deze wijze verder inhoud aan haar beleid. Bij monde van haar verenigingsmanager Tom van Veen werden medewerker Opvoeden & Opgroeien bij Alifa Marion van Gils, de vrijwilligers en de deelnemers van harte welkom geheten.

Samen spelen
De Ontmoetingsgroep is bedoeld voor ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar en biedt gelegenheid aan de kinderen om met andere kinderen te spelen en voor ouders om een kop koffie te drinken, andere ouders te ontmoeten en informatie uit te wisselen over opvoeding en ontwikkeling van het kind. Naast professionele begeleiding zijn er ervaren vrijwilligers aanwezig voor de opvang van de kinderen.

Belangstelling? Loop dan gerust eens binnen op donderdagochtend bij het clubgebouw van CVV Sparta, Kotkampweg 44, 7532 AT Enschede. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Afbeelding