Afbeelding
Foto:

Helpt u ook mee aan het creëren van de Pathmos Oase

ENSCHEDE - Op zaterdag 26 september bent u vanaf 10 uur van harte welkom op de Groene Burendag waarvoor de tuinwerkgroep die werkt aan de Pathmos Oase een extra subsidie heeft ontvangen. Het is de bedoeling de tuin achter de pastorie, Haaksbergerstraat 253 op te knappen en in de toekomst open te stellen voor de wijk. Heeft u stekjes of plantjes, neem die dan mee.

Naast de prachtige dot-paintings op de muur en wand, is er tevens een hele tentoonstelling over deze vorm van kunst op de muren. Hoewel het gastenteam u graag rondleidt, is er ook een kleurrijk geïllustreerd boekje beschikbaar met afbeeldingen en uitleg. Een echte aanrader.

De poort staat wijd open want ze mogen 100 gasten ontvangen en houden zich aan de coronaregels. Het is de bedoeling dat, na de officiële opening op 24 oktober aanstaande de tuin een ware oase wordt voor de hele buurt waarbij het genieten van de natuur, rust en ontspanning voorop staat. Daarnaast is er voldoende ruimte voor muziek, bezinning, spel en andere bijeenkomsten. Perken met mooie bloemen en planten zullen het geheel voltooien.

Doe mee en laat u zien!