Afbeelding
Foto: Henk Meuwissen

Inschrijven Menzis Singelloop is nog enkele dagen mogelijk

ENSCHEDE – De Menzis Singelloop wordt gehouden op zondag 13 september. Om de Singelloop binnen de geldende richtlijnen op een verantwoorde wijze te kunnen organiseren, is in overleg met de Veiligheidsregio Twente en Gemeente Enschede gekozen voor een aangepaste vorm van het evenement.

Dit jaar is de Singelloop vanwege alle maatregelen verplaatst naar de zondagochtend. Ook gaan de Kidsrun en de Dubbele Mijl dit jaar niet door. Verder starten de deelnemers niet allemaal gelijktijdig. Deelnemers starten in tijdslots van 30 minuten tussen 09.00 en 11.15 uur. Per vijf seconden gaan drie deelnemers het parcours op, waardoor op de singels en na de finish voldoende afstand gehouden kan worden. De start- en finishplaats, het Volkspark, wordt dusdanig ingericht dat voldoende afstand houden mogelijk is en er zullen geen randactiviteiten als horeca en springkussens zijn. Supporters zijn tijdens het evenement niet welkom in het park.

Inschrijven
De online inschrijving voor de Menzis Singelloop Enschede sluit 23 augustus, dus wie wil meedoen, moet er snel bij zijn. De limiet is vastgesteld op 2500 deelnemers. Inmiddels is het tijdvak van 9.30 uur en de wedstrijdloop al vol. Er kan uitsluitend online ingeschreven worden via www.singelloop-enschede.nl. Na-inschrijven is dit jaar niet mogelijk. Startnummers worden thuisgestuurd. Bij inschrijving garanderen deelnemers gezond te zijn én verklaren zij op de dag van de Singelloop uitsluitend deel te nemen als ze geen gezondheidsklachten hebben, die overeen kunnen komen met COVID-19 gerelateerde klachten.
Foto: Henk Meuwissen