Afbeelding
Foto: Puuroord

Een boom als levend monument bij Herdenkingspark PuurOord in Boekelo

BOEKELO - Midden in de verstilde natuur van Twente ligt Herdenkingspark PuurOord. Op deze natuurlijke plek vol symboliek kunnen overleden dierbaren worden herdacht, door middel van asverstrooiing of het planten van een persoonlijke boom met of zonder as van de overledene.

Ieder mens is uniek en zo ook ieder rouwproces. Voor veel mensen is een tastbare, fysieke herdenkingsplek een goede manier om de herinnering aan een dierbare levend te houden. Ook bij leven kan een boom geplant worden. Herdenkingspark PuurOord geeft nabestaanden de gelegenheid om in alle rust en ruimte op geheel eigen wijze invulling te geven aan een passend ritueel. Zo kunnen zij uit een aantal bomen kiezen, zelf het plantgat graven en zelf planten, met of zonder de as van een dierbare. Bij elke boom komt ook een kleine steen met de naam van de herdachte persoon; een krachtig, levend monument. Herdenkingspark PuurOord is dagelijks open aan de Strootmanweg 50 in Boekelo, waardoor u altijd in rust en op eigen gelegenheid kunt herdenken.
Meer informatie
Voor informatie kunt u terecht op de website: www.puuroord.nl, op Facebook en u kunt altijd vrijblijvend bellen met Marry van Veen,
06 20 255 884.