Afbeelding
Foto:

Bon Boys komen weer op gang voor oefenduel en toernooi

HAAKSBERGEN - Deze zaterdag speelt het eerste elftal van Bon Boys het eerste oefenduel van dit seizoen.

Thuis trappen zij op sportpark De Greune af tegen Enter om 18.00 uur. Het eerste begint zaterdagochtend met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dus het zal een productief dagje worden. Aanvankelijk zou het eerste oefenduel zondag gespeeld worden, maar het is nu een dag vervroegd.

Goede timing
Voor de spelers is het duel in ieder geval redelijk getimed qua de weersomstandigheden. Het gaat dit weekend wat koeler worden dan de afgelopen dagen. Het was deze week dusdanig heet in Twente dat Bon Boys uit voorzorg besloot om de geplande inlooptrainingen van maandag tot en met woensdag te laten vervallen voor de jeugd. Trainen bij dit soort temperaturen brengt immers concrete risico's met zich mee voor de gezondheid van de spelers.

Komende tijd
Bon Boys heeft inmiddels ook wat volgende activiteiten op het programma staan. Zo neemt de club ook deel aan het toernooi voor onder 23 dat NEO in Borne organiseert op donderdag 20 en zaterdag 22 augustus. Op de eerste avond treft Bon Boys de tweedeklasser De Esch, gevolgd door een groepswedstrijd tegen de nieuwe onder 23 selectie van HSC '21. Zaterdag trappen zij dan af tegen competitiegenoot Achilles '12, ongetwijfeld een leuk duel.