Afbeelding
Foto:

Zuiderspeeltuin organiseert VIVA!

ENSCHEDE - De Zuiderspeeltuin aan de Kuipersdijk 83 organiseert een VIVA voor kinderen tot 12 jaar, maar wel anders dan voorgaande jaren. Dit jaar wordt het geheel volgens de regels van het RIVM georganiseerd en dus coronaproof. Ouders zijn dan ook niet welkom.

De VIVA vindt van maandag 10 tot vrijdag 14 augustus plaats tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Vrijdag wordt om 13.00 uur gestopt. De toegang is gratis!

Het programma
Er zal weer veel te doen zijn in de speeltuin. Op maandag worden er hutten gebouwd, is er bouwlab tussen 10.00 en 12.00 uur en er is een luchtkussen. Dinsdag wordt een creatieve dag, maar ook hutten bouwen en vrij spelen staan op het programma en ook kan er weer gebruik worden gemaakt van het luchtkussen. Woensdag kun je mee doen voor een optreden in het circus. 's Morgens kan er worden geoefend en 's middags is het optreden. Geen zin daarin? Er is ook een stormbaan en een waterglijbaan. Op donderdag liggen de stormbaan en waterglijbaan weer klaar en mogen er hutten gebouwd worden. De laatste dag, vrijdag 14 augustus, staat in het teken van de playbackshow. De lunch wordt verzorgd door de Zuiderspeeltuin en met mooi weer kan het zomaar zijn dat getrakteerd wordt op ijsjes.

Afbeelding