Voorspeeldagen TA Effort

HAAKSBERGEN - Tennisschool Tennis Academy Effort of kortweg TA Effort organiseert voor spelers/speelsters in de categorieën Rood (vanaf 6 jaar) / Oranje (t/m 9 jaar) / Groen (t/m 11 jaar) / Geel (van 12 t/m 17 jaar ) uit de Achterhoek en Twente twee ‘Voorspeelmiddagen’.

TA Effort is een tennisschool met locaties in Haaksbergen en Lichtenvoorde. Ook Gendringen behoort tot de mogelijkheden. De tennisschool maakt gebruik van de tennishallen en tennisbanen van Kei-fit, waar de tennisschool een samenwerking mee heeft. De tennisschool is in 2007 opgericht door Loet Baard uit Borculo. In 2019 is de school overgegaan in een stichting om de continuïteit voor de toekomst te borgen. De missie van de tennisschool is het tennis in de regio te promoten en naar een hoger niveau te brengen. Het motto van de school is: ‘Daar waar kinderen uitgedaagd worden’ of internationaal ‘Where children are challenged’. Spelers/speelsters die bij TA Effort trainen komen uit de Achterhoek en Twente.

Voorspeeldagen
Om talentvolle spelers kennis te laten maken met de tennisschool organiseren zij voorspeeldagen voor kinderen die zich verder willen ontwikkelen. In Haaksbergen is dit komende zondag, 28 juni van 13.00 uur tot 15.30 uur op de banen van Kei-Fit (Park Grintebos). De tweede dag is in Doetinchem op het tennispark van de Vijverberg (ook van 13.00 uur tot 15.30 uur). Doel van deze dagen is om de regionale jeugdtennissers kennis te laten maken met de tennisschool. Kijk voor meer informatie op:
www.taeffort.nl