Afbeelding
Foto:

Wim Snellenberg is al 30 jaar met plezier fysiotherapeut

ENSCHEDE - Op 21 juni 2020 is het 30 jaar geleden dat Wim Snellenberg, eigenaar van FysioFit Health Investment Center in Enschede, zijn diploma fysiotherapie in ontvangst nam. Dit was nog niet genoeg voor hem en daarom heeft hij zich ook nog gespecialiseerd tot manueel therapeut.

Op 5-jarige leeftijd wist Wim al wat hij later wilde worden. Net als zijn vader (Willem Snellenberg): fysiotherapeut! Als kleine jongen was hij dagelijks in de praktijk van zijn vader te vinden. Hij was op jonge leeftijd al gefascineerd door mensen, met name door hun bewegingsapparaat en de daaruit voortvloeiende klachten.

Groei van FysioFit
In 1990 is Wim gestart met FysioFit en inmiddels is zijn team uitgegroeid tot 24 collega’s bestaande uit fysiotherapeuten, fitness instructeurs, receptiemedewerkers, hygiënisten, onderhoudsmedewerkers en vrijwilligers. Gestart met alleen fysiotherapie heeft hij FysioFit laten groeien tot een gezondheidscentrum waar fysiotherapie, (medische) fitness en leefstijlbegeleiding gecombineerd worden.

Eén uit duizend
“Wim is een enthousiaste, energieke, vrolijke, positief gekke, luidruchtige en absoluut niet saaie werkgever. Hij is altijd in voor een grap, loopt regelmatig verkleed door het pand en houdt ervan om mensen te laten schrikken. Wanneer de laatste patiënt de behandelkamer uitkomt en de dag voorbij is, moet de behandelkamer afgesloten worden. Voor hem is dit niet mogelijk om met één draai te doen. Hij checkt daarna nog wel twee keer of hij de kamer heeft afgesloten. Bij het verlaten van het centrum vraagt hij dan ook nog een keer aan de receptiemedewerker of hij zijn kamer wel op slot heeft gedaan en loopt dan vaak nog terug om het nogmaals te controleren. Als hij ons die dag nog niet heeft laten lachen, tovert hij op dat moment wel weer een lach op ons gezicht”, aldus de medewerkers.

Wim, gefeliciteerd met de 30 jaar in het vak en op naar het 50-jarig jubileum dat we mogen vieren in 2040!