Lokaal shoppen, maar dan wel online

HAAKSBERGEN - In navolging van andere Twentse plaatsen krijgt ook Haaksbergen een webshop met de lokale ondernemers: shoppeninhaaksbergen.nl. Haaksbergen Promotie/VVV ondersteunt door de Haaksbergse Ondernemers Vereniging, gemeente Haaksbergen en met behulp van een subsidie van de Provincie Overijssel ontwikkelen een online platform.

Door diverse initiatieven buiten Haaksbergen is het idee ontstaan om ondernemers, zzp’ers en verenigingen te gaan ondersteunen in deze voor hen lastige tijden. Een online platform waarbij Haaksbergenaren ook de mogelijkheid wordt geboden om bij zijn of haar favoriete winkel online te shoppen. Maar niet alleen voor winkeliers maar ook voor restaurants met bijvoorbeeld een dinerbon, een zzp’er die een dienst aanbiedt of een vereniging die graag iets wil verkopen.

Ook na corona
De webshop is breder dan alleen winkelen en ook na de corona tijd moet deze webshop een plek in de Haaksbergse samenleving houden. Met online en/of fysiek shoppen in Haaksbergen wordt Haaksbergen ontwikkeld tot een nog bruisender dorp. Het online platform zal in de toekomst, naast de website van Haaksbergen natuurlijk, ook een belangrijk instrument worden om mensen, ook buiten Haaksbergen, te verleiden Haaksbergen te bezoeken.

Echt lokaal
Shoppeninhaaksbergen wordt geheel ontwikkeld door Haaksbergse partijen. De webshop bouwer is Nubix, de Mediapartner is Rondom Haaksbergen, de vormgever is Wisskunde en ook de bezorging wordt gedaan door een lokale partner! De regie rondom de webshop wordt geheel verzorgd door Haaksbergen Promotie.

Ben je ondernemer, zzp’er of een vereniging en wil je je aanmelden voor dit platform? Ga naar www.shoppeninhaaksbergen.nl en vul het contactformulier in.