De Postkoets gaat u nog meer verwennen!

HAAKSBERGEN - Bistro De Postkoets gaat u nog meer verwennen! Wegens het succes van de afhaal- en bezorgdienst gaan zij het assortiment verder uitbreiden.

Vanaf nu kunt u hier ook BBQ-pakketten bestellen; vanaf 4 personen. Meer in overleg mogelijk. Tevens zijn salade- en gourmetschotels te bestellen. Kijk hiervoor op de website onder het kopje afhalen/bestellen. Er is ook een nieuwe activiteit toegevoegd als Slagerij De Postkoets. Eerlijke, ambachtelijke specialiteiten uit de Bommelerwaard. Hoge kwaliteit, zonder toevoeging van vocht en met eerlijke gewichten. Kortom, het beste voor een goede prijs; waar De Postkoets als ondernemer bekend om staat. Zij bezorgen dit gratis binnen een straal van 5 kilometer bij minimale afname van 35 euro, en vanaf 10 kilometer met een minimale afname van 50 euro. U kunt dit dagverse vlees op woensdag, vrijdag en zaterdag aan huis laten leveren; geen houdbaarheidsdatum in de winkel die ertegen op kan! Uiteraard is halal-gecertificeerd vlees ook mogelijk.

Aanbiedingen
Deze week zijn er diverse bezorg-acties voor daghappen. Zo bestelt u de Zalm-bief en kabeljauw combi met mosterdroomsaus voor 12,50 euro. Of de overheerlijke gyros met paprika-reepjes voor 11,50 euro. Tevens bestelt u de sucade met biefstuk in rodewijnsaus voor 11,50 euro.

Makkelijk bestellen
Het bestelproces op de website is zeer eenvoudig. Hebt u desondanks toch hulp nodig? Neem dan contact op; dan kunnen zij u eenvoudig helpen met het bestellen. Kijk voor informatie en bestellen op: www.bistrodepostkoets.nl of bel: 053 – 5728794