Afbeelding
Foto:

Los Ponchos en Copacabana bezorgen ook bij u thuis!

ENSCHEDE - Alle restaurants zijn gesloten vanwege het coronavirus, maar thuisbezorging en afhalen van maaltijden mag wel. Ook de Enschedese restaurants Los Ponchos en Copacabana bieden dit nu aan.

Het is voor het eerst dat beide thuisbezorging aanbieden. "Er moest veel voor geregeld worden", aldus Marco Kurt die Copacabana runt. Zijn broer Simon runt Los Ponchos. "Klanten haalden eerder wel eens een maaltijd af, maar thuisbezorging is nieuw voor ons". Beide restaurants bezorgen nu hun maaltijden in Enschede. Voor korte afstanden gebruiken zij elektrische fietsen met een grote warmhoudbox, voor de bezorging verder weg leveren zij met de auto.

Eten bestellen
Klanten kunnen telefonisch of via de websites van beide bedrijven eten bestellen. Voor Copacabana bestelt u via www.copacabana-cafe.nl of telefonisch: 053-434 35 35 en bij Los Ponchos: www.losponchos.nl of op: 053-43 11 787. U kunt laten bezorgen van 16.00 tot 21.00 uur, afhalen is dan ook mogelijk. Het is ook mogelijk om via Thuisbezorgd.nl te bestellen, maar wanneer u rechtstreeks bij de restaurants bestelt is dit gunstiger voor hen.

Kwaliteit leveren
Los Ponchos en Copacabana hanteren wel een speciale meeneem-menukaart voor bezorgen en afhalen. Dit zijn de meest populaire gerechten uit de Mexicaanse en Spaanse keukens. "We leveren niet alles - we werken graag met verse ingrediƫnten. Je kunt dan niet te veel op voorraad hebben in de huidige situatie. We leveren ook nu de kwaliteit die onze gasten van ons verwachten" Dat dit lukt blijkt uit de vele positieve reacties die Marco Kurt kreeg; mensen zijn erg blij dat ze nu ook thuis kunnen genieten van de overheerlijke gerechten.

Informatie en bestellen
Kijk en bestel op: www.losponchos.nl of www.copacabana-cafe.nl