Afbeelding
Foto:

Nieuwe Suzuki Ignis bestelbaar

Kenners kijken er al even naar uit: de nieuwe versie van Suzuki's geliefde Ignis. Deze maand opent Suzuki de orderboeken voor deze ultra compacte SUV die met enig geluk medio mei in de showroom te zien is.

Lang hoeft de geïnteresseerde koper dus gelukkig niet te wachten. Want de nieuwste Ignis komt weer sterk ten tonele. Suzuki gaf hem een mooie facelift aan de buitenkant met vernieuwde bumpers en grille en een algeheel wat stoerder uiterlijk. Hij komt zo ook wat meer in lijn met de Vitara. Suzuki zet in op een veelzijdige auto die standaard erg compleet komt; iets wat we ook al kennen van de vorige versie.

Nieuwe aandrijflijn
Het grootste nieuws is wat minder zichtbaar: dit is de nieuwe hybride aandrijflijn. Zo levert de 1.2 liter viercilindermotor met 82 pk een mooie prestatie met laag verbruik. Een sterker accupack heeft ook voordelen voor de koper. Dit alles resulteert in een duurzame auto die ook nog eens erg praktisch is. Verder zal deze lijn nu ook leverbaar worden met een traploze automatische versnelling of de handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Edities
Suzuki komt voor de Ignis met een scherpe prijsstelling. Alle edities zijn op basis van dezelfde motorisatie. De prijs begint dan bij 16.750 euro voor de Comfort editie, gevolgd door Select (18.250 euro) en Style (19.750 euro). Kopers die graag een vierwielaangedreven versie willen, betalen dan vanaf 20.500 euro voorde Select style.

Kom langs
Uw Suzuki-dealer geeft u graag een passend advies over de nieuwe Suzuki Ignis. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.suzuki.nl.