Afbeelding
Foto: ERIC VAN VUUREN

De Plug-in bonus van Kia maakt hybrides nog aantrekkelijker

De overheid geeft particuliere kopers van een nieuwe elektrische auto een subsidie van 4.000 euro en datzelfde doet Kia nu ook voor de drie plug-in hybrides met een Plug-in bonus.

Kia heeft volledig elektrische modellen als de e-Soul en de e-Niro. Daarnaast is er nog één hybride: de Kia Niro. Verder zijn er drie plug-in hybrides: de XCeed, Ceed Sportswagon en Niro Plug-in Hybrid. Dit gamma zal verder uitgebreid worden met de nieuwe Sorento, die zowel als hybride als plug-in hybride op de Nederlandse markt komt.

Voor iedereen
Niet alleen hebben zakelijk rijders belang bij het rijden in plug-in hybrides, ook voor particulieren is het interessant. De grote elektrische actieradius van de Kia's – van tot zelfs 50 kilometer – is voor de meeste particuliere rijders ruim voldoende om de dagelijkse kilometers puur elektrisch en emissievrij af te leggen. Naast een lager brandstofverbruik betaalt u voor de plug-in hybrides van de Niro, XCeed en Ceed Sportswagon veel minder wegenbelasting tot 2025.

De goedkoopste
Door de Plug-in bonus zijn tot eind juni de plug-in hybrides van Kia nog aantrekkelijk. Met een nieuwe vanafprijs van 30.495,- euro is de Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid momenteel zelfs de goedkoopste plug-in hybride op de Nederlandse markt. De XCeed Plug-in Hybrid is met zijn nieuwe prijs vanaf 31.495,- euro bovendien tot wel 2.000,- euro lager geprijsd dan de XCeed 1.4 T-GDi DCT7 automaat die uitsluitend op benzine rijdt. Door de bonus is de Niro Plug-in Hybrid nu tijdelijk maar 600,- euro duurder dan een Niro Hybrid zónder stekker en al leverbaar vanaf 32.195,-euro.

Tot eind juni
Tot eind juni kunt u profiteren van de Plug-in bonus van Kia op de stekkerversies van de XCeed, Ceed Sportswagon en Niro. Natuurlijk komen ook de plug-in hybrides met standaard 7 jaar of 150.000 kilometer fabrieksgarantie. Kijk voor meer informatie over de bonus op www.kia.nl of ga naar uw dealer. De dichtstbijzijnde vindt u eveneens via de website www.kia.nl.