Afbeelding
Foto:

Banenmarkt Samen Doen gaat niet door

HAAKSBERGEN - De eerder aangekondigde banenmarkt Samen Doen die gehouden zou worden in Haaksbergen gaat niet door. Maar: het ligt nu een keer niet aan het corona-virus.

De banenmarkt zou aanvankelijk gehouden worden op woensdag 8 april in het gemeentehuis in Haaksbergen. Dit is nu afgelast in verband met financiële en organisatorische redenen, zo laat de gemeente weten. Er zal gekeken worden of de beurs later alsnog gehouden kan worden.

Begrip
Werkplein Twente-adviseur Esther Nijland heeft er begrip voor dat de banenmarkt nu niet kan plaatsvinden. “Vanwege het financieel toezicht zit de gemeente Haaksbergen momenteel in zwaar weer. Dan is het lastig om hiervoor budget te krijgen. Ook organisatorisch waren er nu nog te veel knelpunten om de banenmarkt door te laten gaan. Al met al vonden we het verstandig het nu niet door te laten gaan. De vorige banenmarkt was een groot succes. We bekijken dan ook op welke manier we later dit jaar nog een editie kunnen organiseren.” Werkzoekenden kunnen ook kijken op: www.werkpleintwente.nl