Afbeelding
Foto:

Is Hako Infra BV op zoek naar u?

BORNE - Hako Infra BV in Borne is een bijzonder veelzijdig bedrijf. Een jonge, innovatieve organisatie die de komende jaren een grote ambitie heeft. En u kunt hier bij helpen.

Hako werd opgericht begin 2011. De naam is afkomstig van de oprichter van het bedrijf; Harry Kottier. Hoewel het bedrijf zelf relatief jong is, zit er toch een ruime expertise achter. Harry is namelijk nu in totaal 38 jaar werkzaam binnen de wegenbouw, waarvan de afgelopen negen jaar dus als eigenaar van Hako Infra. De opdrachtgevers van Hako Infra BV zijn met name vastgoedeigenaren, stichtingen en aannemers. Dankzij de vele jaren ervaring heeft Hako meer dan 100 duurzame projecten met een hoog kwaliteitsniveau gerealiseerd op het gebied van bestrating. Ook het professionele grondverzet en grondwerk staat hoog aangeschreven.

Veelzijdig
Hako Infra BV specialiseert in diverse taken; waaronder grondwerken, rioleringswerkzaamheden, straatwerk, en de groenvoorziening. Zij beschikken voor deze taken ook over veel eigen machinerie, uiteenlopend van grondverzetmachines tot stenenlegmachines. Kortom, flexibel en professioneel.

Vacatures
Hako Infra is dankzij toenemende drukte per direct op zoek naar een minishovelmachinist, stratenmaker en een handlanger. Het bedrijf zoekt mensen die echt van aanpakken weten. Voor verdere informatie over de vacature kunt u bellen naar: 06-23 85 76 62 of email: info@hakoinfra.nl

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Hako Infra BV ook op: www.hakoinfra.nl of op Facebook: Hako Wegenbouw Groen