Afbeelding
Foto:

Volop genieten met Pinna Delicatessen

ENSCHEDE - De paasdagen komen er weer aan; een tijd van gezelligheid en genieten. En op de uitgebreide paastafel mogen natuurlijk de overheerlijke specialiteiten van Pinna Delicatessen niet ontbreken.

De winkel met delicatessen is bij de liefhebber inmiddels goed bekend. Dit is te danken aan een overheerlijk assortiment voor de fijnproever dat altijd divers en vernieuwend is. Zo voeren zij een ruim assortiment Italiaanse en Spaanse vleeswaren; veelal eigen import. Unieke vleessoorten die elk paasontbijt speciaal zullen maken; bijvoorbeeld de nieuwe Parmaham uit Italië of truffel-salami uit Umbrië. "Pasen is steeds meer een feest om echt te genieten", aldus eigenaar Mauro Pinna.

Win een paasei!
De echte zoetekauw komt ook aan zijn of haar trekken bij Pinna Delicatessen. Zo staan er momenteel overheerlijke chocolade-specialiteiten in de winkel, gemaakt door een echte patissier. Klanten kunnen bovendien hun naam en telefoonnummer achterlaten op een bon, om zo kans te maken op een wel heel bijzonder Italiaans paasei. Niet zomaar een chocolade-eitje, maar een paasei van maar liefst zes kilo! Voor Nederlandse begrippen een uitzonderlijk groot ei; maar: "In Italië hebben ze ze ook van 10, tot wel 30 kilo". Het geven van de uitbundig versierde, grote chocolade paaseieren is namelijk een echte Italiaanse traditie. Eentje waar Mauro Pinna één gelukkige winnaar graag mee laat kennismaken. De winnende bon zal de dag voor Pasen getrokken worden door zijn dochter.

Breed assortiment
Pinna Delicatessen is altijd op zoek naar de lekkerste nieuwe specialiteiten van kwaliteitsleveranciers in binnen- en buitenland. U proeft er de heerlijkste kazen, vlees, olijven, sausen, vers gebrande noten, tapas, tapenades en nog veel meer. Tevens bieden zij gerechten aan uit eigen keuken, variërend van pasta-salades tot eigengemaakte tiramisu.

Zelf ervaren
Pinna Delicatessen laat u graag zelf kennismaken met de overheerlijke specialiteiten. Want: alleen door ze écht zelf te proeven ervaart u de kwaliteit. Dus kom eens langs voor een heerlijke espresso of cappuccino en laat u verrassen door het overheerlijke assortiment en uitstekende adviezen. Catering op locatie is ook mogelijk.

Kom langs
Pinna Delicatessen is gevestigd in winkelcentrum Stokhorst, aan de Chrysantstraat 80 in Enschede. U bent op dinsdag tot en met zaterdag welkom van 09.00 tot 18.00 uur. Kijk ook op: www.pinnadelicatessen.nl of op Facebook 'Pinna Delicatessen' voor deze en andere winacties en nieuwe producten.